Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Jeugd:

Natuurlijk kun je lid worden bij de club, maar misschien weet je het nog niet helemaal zeker: je mag 3x komen kennis maken, dat wil zeggen dat je 3x een clubavond vrijblijvend kunt bezoeken; bij een vierde bezoek verwachten we dat je lid wordt.

Als je wilt komen kijken, of je wil nog meer informatie, kun je contact opnemen met onze secretaris email of met de jeugdcoördinator email.

Wat een lidmaatschap kost kun je hier vinden, als je 12 jaar of jonger bent krijg je bij het lidmaatschap 'Chess Tutor stap 1' (zie ook op de site van de stappenmethode external). Als je 2 jaar lid blijft ontvang je ook een jaarlidmaatschap voor PlayChess external, hiermee kun je via het internet tegen andere spelers (wereldwijd) schaken.

Alle leden ontvangen 6x per jaar 'Schaakmagazine', het clubblad van de Nederlandse Schaakbond external

Landau heeft eigen club shirts: deze kunnen besteld worden tijdens de clubavond of via de secretaris email. De kosten van een poloshirt zijn € 18,50, die van een T-shirt € 13,-.
De club heeft polo-shirts met het Landau logo in eigen beheer, wanneer kinderen in teamverband spelen vragen wij de kinderen het clubshirt te dragen tijdens de wedstrijden.


Senioren:

Ook senioren zijn uiteraard welkom bij de club. De senioren kunnen op (een aantal) vrijdagavonden deelnemen aan de interne competitie. Verder hebben we momenteel 4 senioren-teams: het 1e, 2e en 3team spelen op zaterdagmiddag (zie de kalender voor de speeldata). Het avondteam speelt in de ZSB competitie, meestal op vrijdagavond, maar, afhankelijk van de tegenstander, ook wel eens op een andere avond.

Net als de jeugdleden ontvangen de senioren ook het 'Schaakmagazine' (zie hierboven) - let op: u ontvangt slechts één exemplaar per gezin.

Ook zijn er polo- en/of T-shirts met het Landau logo te bestellen in volwassen maten (zie ook hierboven).

Verdere (interessante) lectuur: contributiebelangrijke dataspeellokatieeinde seizoencontact.