Afdrukken

In Scherpenisse heeft de tweede wedstrijd plaatsgevonden van de Zeeuwse Grandprix. In de AB had Bas de Feijter het lastig tegen clubgenote Iris Schelleman, maar hij wist het toernooi ondanks deze remise toch te winnen. Iris werd tweede, doordat ze van Lydia Dubbeldam verloor. Lydia werd gedeeld derde met Joost van Eenennaam. Erg knap werd Mike Calon vijfde en hield o.a. Eliza de Jong achter zich. Mike scoorde 50%.

In de C verloor Fardin Hematyar van toernooiwinnaar Xander Joosse en werd daardoor tweede. Knap waren de gedeelde vierde plaats voor Thimo Hoogstraate en Rick de Bruijn. Met 4 uit 7. De oefeningen die Rick thuis maakt en op de club betekenen, dat hij steeds beter gaat spelen. Anna Vervaeck volgde kort hierachter met 3,5 uit 7.

In de D hadden we alleen Martijn Schelleman. Hij verloor van de dames en eindigde op de vierde plaats achter hun met 5,5 uit 9. Zofyra Joosse won de groep net voor Nina de Putter.

In de E zien we dat Evalina Tieleman vorderingen maakt. Na het behalen van stap 1 vorige week wist ze gelijk te eindigen met Vincent Tiggelman op de derde plaats. Twee maanden geleden tijdens het PKJ moest ze hem nog voor laten gaan. Ellen Deleu won de groep.

In de F deed Treyson Tieleman mee en wist hij op eerdere toernooien nog geen partij te winnen, nu wist hij zelfs tweemaal zijn tegenstander te verslaan. Sven de Putter won de groep.