Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Tegenwoordig hebben we de website waar we de nodige informatie, foto’s, uitslagen, aandacht voor onze sponsoren en nog veel meer met leden en geïnteresseerden kunnen delen.
In 1998 ging dat d.m.v. een clubblad: Landau had een eigen clubblad “De Secondant”, informatie delen, maar dan op papier.

Martijn de Clerck kwam als jeugdschaker bij Landau en hoewel Martijn nog jong is behoort hij inmiddels tot de senioren. Martijn nam destijds samen met zijn broer Bart (ook jeugdlid van Landau) net als de jeugd van tegenwoordig deel aan het Landau toernooi en speelden ook toernooien wat verder van huis.

Zo was deelname aan het NK in Rijswijk voor Martijn vast net zo spannend en avontuurlijk als voor de huidige jeugd. Hij schreef er een stukje over en dat willen we graag met u delen. Met twee schakende kinderen ben je als ouder al snel betrokken. De familie de Clerck heeft dan ook heel wat afgereisd met beide zonen en is nog steeds erg betrokken bij de club. Vader Evert schreef zelf ook wel eens een stukje in clubblad “De Secondant”, een van zijn stukjes kunt u hier terug lezen.

Tegenwoordig komt Evert graag kijken wanneer er een thuiswedstrijd is en geniet nog steeds van de sfeer en de spanning van zo’n wedstrijd. Moeder Annelies stond achter de bar tijdens het Landau toernooi en tegenwoordig is ze nog steeds onze steun en toeverlaat bij de thuiswedstrijden van Landau waar ze vaak de bar bemant en graag nog een praatje maakt met de schakers. Martijn is een prachtig voorbeeld voor onze jeugd, Evert en Annelies waren en zijn nog steeds steunpilaren die wij als club koesteren. Familie de Clerck bedankt voor jullie betrokkenheid en inzet voor de club in het verleden, en de dag van vandaag.